Onderzoekers

In elk van de woonkernen zijn onze leden actief bezig met de geschiedenis van hun dorp. Zij kennen er de mensen en de mensen kennen hen. Ze horen het als er nieuws is of als iemand belangrijke feiten uit het verleden kent. Bovendien zijn ze voor de dorpsbewoners gemakkelijk benaderbaar, want ze wonen in de buurt. Onderaan de pagina staan de namen van degenen die in uw dorp actief zijn. Om pivacyredenen hebben we geen telefoonnummer of mailadres toegevoegd, maar u kunt hen altijd bereiken via onze pagina Contact.

We zijn altijd op zoek naar het verhaal achter de mens, de omgeving of het gebouw. Misschien woont u niet meer in uw geboortedorp maar kunt u er nog veel over vertellen. Laat het ons dan alstublieft weten, we komen graag naar uw verhaal te luisteren!
Of misschien bent u nieuwkomer en inmiddels verknocht aan het dorp waar u woont en zou u er best iets over willen schrijven met hulp van anderen. In alle gevallen zouden we het fijn vinden om met u in contact te komen want elke tip, foto, of verhaal is welkom!

Actief bezig met het verzamelen van de geschiedenis in de dorpen zijn:

Toon van Boxtel, José van den Brand, May en Annie Hanegraaf, Frans Heeren, Thé de Klein,Ton Leenaars, Mechtilde Meijer, Noud Bongers, Hank van Os, Theo Schulz, Nol Steenbruggen, Barbara van Tuijl,  Git en Jo de Veer, Rikie de Vries.